Viktiga kvinnoarmbandet – en perfekt present till Alla systrars dag

Armbandet från svenska Bisou har en lika vacker, som viktig, symbol!

Annons från Matmagasinet shop

Den svenska smyckestillverkaren Bisou har tagit fram ett otroligt vackert armband med en hyllning till alla kvinnor. Smycket heter Venusarmbandet och bärs redan av kvinnor över hela landet som en symbol för systerskap och kvinnlig samhörighet.

Den vackra symbolen, som härstammar från den romerska gudinnan Venus, är ett känt tecken för feminism, men används till exempel även inom astrologi som beteckning för planeten Venus.

Venussymbolen i armbandet från Bisou består av en länk med kvinnosymbolen i strass kombination med vackra, släta, ringar. Armbandet kommer i en fin ask i ljusrosa färg med en insida av sammet, och precis som allt annat runt Bisou andas det lyx hela vägen.

Det feminina armbandet finns att köpa i vår webbshop! Armbandet passar till både vardag och fest så varför inte uppvakta din syster med ett på Alla systrars dag den 4 augusti – eller unna dig själv en liten gåva!

Se också: Alla systrars dag: Rabattkod!

Få 15% på ordinarie pris inför Alla systrars dag. Hämta din rabattkod här!

 

(0)Fler recept här


GL

Recept markerade med G och L är antingen naturligt glutenfria och/eller laktosfria, eller kan enkelt bli det genom att ingredienser märkta med G och L byts ut mot gluten- och laktosfria alternativ.

Köp boken Härlig sommarmatMatmagasinet gillar

Laddar