Annons

Annons

Viktig info! Just nu är det svårt att komma fram till Kundservice

På grund av ett tekniskt fel i vårt system som hanterar alla prenumerationer, har vi längre svarstid än normalt. Vi jobbar intensivt på att kunna lösa de tekniska problemen och besvara alla kunder så fort vi kan.

På grund av ett tekniskt fel i vårt system som hanterar alla prenumerationer, har vi för närvarande längre svarstid än normalt.

Vi jobbar intensivt på att kunna lösa de tekniska problemen och besvara alla kunder så fort vi kan. Vi beklagar att vi inte hinner ringa eller skriva tillbaka så snabbt som vi önskar.

Annons

Givetvis ska man som kund kunna lita hundra procent på oss, att tidningar och andra beställningar kommer i rätt tid utan problem är en självklarhet.

De vanligaste ärendena som att beställa prenumeration, anmäla utebliven tidning, anmäla adressändring eller säga upp prenumerationen kan du enkelt göra själv här.

För att logga in behöver du ditt kundnummer och postnummer. Kundnumret hittar du på baksidan av tidningen eller på en faktura.

 

Här hittar du svar på många frågor.

Om du vill du bli uppringd går det att anmäla det både i telefonen och här på webben.

 

Tack för ditt tålamod.

Aller media

(1)Fler recept här


GL

Recept markerade med G och L är antingen naturligt glutenfria och/eller laktosfria, eller kan enkelt bli det genom att ingredienser märkta med G och L byts ut mot gluten- och laktosfria alternativ.Annons


Köp boken Härlig sommarmat


Annons

Matmagasinet gillar

Laddar