Annons

Annons

Välkommen till årets första nummer av Matmagasinet!

Nytt år betyder nytt nummer av Matmagasinet!

OMSLAG-170102

Vi slår på stort redan i början av året med ett dubbelt vardagsnummer av Matmagasinet. Oavsett om du känner att du behöver en nystart och skaffa dig lite sunda vanor igen eller inte, så har vi recepten för dig! Vi har inte minst en veckomeny med frukost, lunch, middag och mellanmål som för att du inte behöver tänka på någon planering själv. Mixa och matcha som det passar dig.

Annons

Pasta är en given vardagsräddare och även det har vi laddat upp med. Sex av pastarecepten är extra pigga och fräscha och lämnar en skön mättnadskänsla efter sig. Hitta din egen favorit!

Gilla Matmagasinet på Facebook

En annan vardagsräddare är köttfärsen, som får nytt sällskap och nya smaksättningar i den lika nya inslaget Månadens råvara. Nytt är också Helgmys, en lättlagad tvårätters med lite extra omsorg och helgkänsla. Den här gången bjuder vi på helstekt kotlettrad och en varm chokladbakelse. Måste provlagas!

Den som älskar att baka kommer inte att bli besviken. Passa på att ladda upp lite extra inför sportlov och vinteraktiviteter och fyll frysen med baguetter och hamburgerbröd! Det är också högsäsong för citrusfrukter, så provbaka gärna någon av våra goda kakor med citron.

Redaktionen hoppas att alla ska unna sig lite vardagsnjutning under de bistraste, mörkaste oxveckor, och tveka inte att höra av er till oss med både ros och ris!

Du hittar kontaktuppgifter till oss här. 

 

(16)Fler recept här


GL

Recept markerade med G och L är antingen naturligt glutenfria och/eller laktosfria, eller kan enkelt bli det genom att ingredienser märkta med G och L byts ut mot gluten- och laktosfria alternativ.Annons


Köp boken Härlig sommarmat


Annons

Matmagasinet gillar

Laddar