Ge studenten en present som blir ett minne för livet

Svårt att hitta en bra present till studentfiraren? Du kan sluta leta nu. Få presenter är så uppskattade som en klocka, speciellt en klocka man kan ha med sig resten av livet.

Annons från Matmagasinet shop

Som vid de flesta av livets stora milstolpar kan det vara svårt att köpa en present till någon som tar studenten. Man vill välja något som personen kommer att minnas en för, och som personen får nytta av en lång lång tid. Varför inte visa studenten hur mycket hon betyder för dig med en klocka? Tiden är trots allt den mest värdefulla resurs vi har.

Varför ge bort en klocka i studentpresent?

En elegant klocka kan lyfta nästan vilken outfit som helst, framförallt om den är i en diskret och ren färg. Dessutom säger en klocka väldigt mycket om personen som bär den. En klocka ger ett professionellt intryck och visar på mognad, vilket kommer hjälpa studenten in i vuxenvärlden.

En klocka symboliserar också, precis som ett studentfirande, något historiskt och beständigt.

En klocka i tidlös stil – den perfekta studentpresenten

Vi rekommenderar denna stilrena klocka från Gant i den klassiska och supertrendiga kombinationen vitt och guld. Den mönstrade, vita, skinnremmen matchar den roséguldpläterade och vita urtavlan för att skapa en tidlös look. Passa på nu och köp klockan till ett svårslaget pris.

Missa inte:

Studentpresent till henne

(0)Fler recept här


GL

Recept markerade med G och L är antingen naturligt glutenfria och/eller laktosfria, eller kan enkelt bli det genom att ingredienser märkta med G och L byts ut mot gluten- och laktosfria alternativ.

Köp boken Härlig sommarmatMatmagasinet gillar

Laddar