Annons

Annons

Glöggmarinerade russin och ost

Det är snart första advent vänner! Bjud på ostbricka med inlagda sultanrussin.

Recept: Maud Onnermark
Foto: Ulrika Pousette

Sultanrussin till osten

GL

10 portioner
Tid: 5 minuter + minst 12 timmar att svälla

250 g sultanrussin
½ dl rom
1 dl vitvinsglögg

Annons

Gör så här
1. Lägg russinen i en liten skål och häll över rom och glögg.
2. Låt stå övertäckt i rumstemperatur minst 8 timmar. Förvara i kyl.

Andra goda julrecept

De bästa tillbehören till lutfisk

Krämig Janssons frestelse

Mauds snabba köttbullar

 

 

(12)

Julkalender 2017



Fler recept här


GL

Recept markerade med G och L är antingen naturligt glutenfria och/eller laktosfria, eller kan enkelt bli det genom att ingredienser märkta med G och L byts ut mot gluten- och laktosfria alternativ.


Annons


Annons


Köp boken Härlig sommarmat


Annons

Matmagasinet gillar

Laddar