Annons

Annons

Krispiga chips av rotfrukter

Enkelt, gott och nyttigt tilltugg som alla i familjen kommer att älska. Gör dubbel sats, de är beroendeframkallande!

Recept: Emmanuella Sjögren
Foto: Carin Pålsson

Rotfruktschips

GL

10 portioner
Tid: 60 minuter

2 rödbetor
2 gulbetor
2 polkabetor
salt och nymald svartpeppar

Gör så här
1. Sätt ugnen på 125°.
2. Skala betorna och skiva dem tunt med hjälp av en mandolin.
3. Lägg betorna, ett lager i taget, på en plåt med bakplåtspapper.
4. Baka mitt i ugnen, en plåt i taget, i 45–60 minuter.
5. Krydda med salt och peppar efter smak.

Andra goda recept

Vintrig naanbrödspizza med getost och rödbetor

Annons

Överraska med goda rotfruktsbullar!

Koreansk grill med smakrika tillbehör

 

 

 

 

(42)

Julkalender 2017



Fler recept här


GL

Recept markerade med G och L är antingen naturligt glutenfria och/eller laktosfria, eller kan enkelt bli det genom att ingredienser märkta med G och L byts ut mot gluten- och laktosfria alternativ.


Annons


Annons


Köp boken Härlig sommarmat


Annons

Matmagasinet gillar

Laddar