Annons

Annons

Äntligen fredag!

Det är så trevligt med lite mingel och prat om veckan som varit innan middagen. Men vad ska man bjuda på till minglet? De här läckra rostbiffstubbarna är lättlagade. Välj gärna rostbiffsskivor som inte är så stora, det ska vara munsbitar!

Recept: Maud Onnermark
Foto: Ulrika Pousette

Rostbiffsstubbar

GL

12 stubbar
Tid: 10 minuter

6 skivor färdig rostbiff
ca 50 g färskost med pepparrot l
½ gurka
12 rucolablad

Annons

Gör så här
1. Bred ost på rostbiffsskivorna.
2. Skär gurkstavar, lite längre än bredden på rostbiffen. Lägg en stav på varje skiva och två rucolablad som sticker utanför köttet. Rulla ihop. Halvera rullarna och ställ dem upp.

Mer bjudmat

Festliga drycker och goda tilltugg 

Gilla Matmagasinet på Facebook

 Läcker lammstek

Läcker ostdessert med chèvre

 

 

 

(13)


Fler recept här


GL

Recept markerade med G och L är antingen naturligt glutenfria och/eller laktosfria, eller kan enkelt bli det genom att ingredienser märkta med G och L byts ut mot gluten- och laktosfria alternativ.



Annons


Köp boken Härlig sommarmat


Annons

Matmagasinet gillar

Laddar