Annons

Annons

Passionerad dessert till Alla hjärtans dag!

Lätt och fräsch dessert som blir klar på 5 minuter!

Recept: Maud Onnermark. Foto: Tine Guth Linse.

Passionerande spumante

G  L

2 portioner
Tid: 5 minuter  

2 stora kulor mangosorbet
1 passionsfrukt
några frysta hallon
1 liten flaska sött mousserande vin, 200 ml 

Gör så här
1. Gör stora sorbetkulor och lägg dem i glas. Ställ in glasen i frysen fram till serveringen.
2.Servering: Halvera passionsfrukten och gröp ur en halva på vardera glasskula. Lägg några hallon vid sidan om. Häll på det mousserande vinet och servera.

Annons

 

Hela Mauds Alla hjärtans-meny:

Rödbetscarpaccio med getost

Hummersoppa

 

(55)



Fler recept här


GL

Recept markerade med G och L är antingen naturligt glutenfria och/eller laktosfria, eller kan enkelt bli det genom att ingredienser märkta med G och L byts ut mot gluten- och laktosfria alternativ.



Annons


Köp boken Härlig sommarmat


Annons

Matmagasinet gillar

Laddar