Annons

Annons

Nytt nummer av Matmagasinet ute i butik nu!

Du har väl inte missat att nya numret av Matmagasinet är ute?

Omslag-MAT1703-001

 

Äntligen sluttampen av vintern! I det nya numret drömmer Maud och Matmagasinet-redaktionen sig bort till det sköna Italien. Du hittar en toscansk meny med underbara dofter och smaker och dessutom en guide genom Italiens olika pastaspecialitéer från norr till söder.

Annons

För den dedikerade finns dessutom chansen att göra drömmar till verklighet och följa med Maud på vårens läsarresa, till just Italien. All information och program för Italienresans äventyr finns nu att läsa om.

Gilla Matmagasinet på Facebook

Tiden är knapp och man ska hinna med mycket när man är ledig. Känns helgens bjudning mer som ett ok än som riktiga festligheter? Vi hjälper dig med en enkel, vacker och god meny med smak av våren som du kan bjuda in dina vänner till, utan stress!

Choklad, guds gåva till mänskligheten, som dessutom har använts av indianerna i tusentals år. Du hittar frestande chokladrecept för alla smaker: sött, salt och glutenfritt.

Bröd behöver inte vara trist och torrt bara för att det är glutenfritt. Ur boken Baka nytt bjuder vi på goda och lyxiga recept på glutenfritt bröd för alla tillfällen.

Lagom till Fettisdagen får du också lära dig att baka citronmarängsemlor i Matskolan!

God läsning önskar vi på Matmagasinets redaktion!

 

Baka något gott:

Så bakar du en vacker semmelkrans

Läckra chokladbollar med hallon

Knapriga mandelskorpor från Toscana

 

 

(0)Fler recept här


GL

Recept markerade med G och L är antingen naturligt glutenfria och/eller laktosfria, eller kan enkelt bli det genom att ingredienser märkta med G och L byts ut mot gluten- och laktosfria alternativ.Annons


Köp boken Härlig sommarmat


Annons

Matmagasinet gillar

Laddar