Annons

Annons

Nytt höstnummer av Matmagasinet ute nu!

Ett nytt höstigt nummer av Sveriges bästa mattidning finns ute nu. Köp ett nummer och njut av allt mys!

Ny årstid, nytt nummer av Matmagasinet!

Här, kära läsare, kommer ett nummer, lika krispigt som höstluft. Årstiden då solljuset svalnar och löven ändrar färg.

Vi har samlat recept som är fantastiska att laga till efter en höstdag ute i friska luften. Mörkret gör de flesta håglösa och lite trötta på livet. Då är det skönt att samla vänner och familj kring tända ljus och värmande höstmat. Det finns inget bekvämare än att laga soppor och grytor när man är många kring middagsbordet. Ni hittar två olika special i senaste numret med mustiga grytor och soppor, till både vardag och fest där ni kan hämta inspiration.

Annons
Gilla Matmagasinet på Facebook

Det finns nästan inga gränser för hur mycket gott man kan hitta på med säsongens äpplen. Vi har därför ägnat några sidor till en stor äppelfest. Som om det inte vore nog med allt fantastiskt man kan lyxa till med under de mörka månaderna så bjuder vi på choklad de luxe för den sanna livsnjutaren.

Tycker du om viltkött så prova Mauds saftiga viltfärsbiffar, de går inte av för hackor. Ligger det vegetariska köket dig närmare hjärtat så kan du lära dig att göra falafel i matskolan.

Ni hittar alla garanterat något att värma själen med. God läsning, önskar hela Matmagasinets redaktion!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(0)Fler recept här


GL

Recept markerade med G och L är antingen naturligt glutenfria och/eller laktosfria, eller kan enkelt bli det genom att ingredienser märkta med G och L byts ut mot gluten- och laktosfria alternativ.Annons


Köp boken Härlig sommarmat


Annons

Matmagasinet gillar

Laddar