Annons

Annons

Nytt fantastiskt nummer av Matmagasinet ute nu!

Du unnar dig väl ett nytt nummer av Matmagasinet?

Det är vår! Ljuset har återvänt och vad mer kan komma lägligare än ett rykande färskt nummer av Matmagasinet?

Påsken, den härligaste högtiden, utan krav och måsten, knackar på dörren och vi har naturligtvis fyllt det nya numret av en massa härliga idéer inför festligheterna, allt från mat till påskägg.
Samla vänner och familj kring en härlig påskbuffé med allt du kan önska dig och lite till. Eller satsa på en tvårätters med saftigt lamm och tårtornas tårta med Nutella!

Annons
Gilla Matmagasinet på Facebook

Ni vet väl att man får äta hur mycket fika och godis man vill under ledigheter? Det finns underbara recept på både fika och godis med påsktema. Den söttandade bör framförallt laga Mauds underbara citronparfait med hallonrippel som pryder omslaget.

Om livet flyter på är det som att gå från den ena festen till den andra. När påskfesten är över är det bara att duka upp till tacofest med fisk, kött, kyckling och bönor kryddat med alla de exotiska smakerna som hör fiestan till.

Glöm inte att stanna upp och njuta av all god mat du kommer dig för att laga och ta vara på de där underbara solstrålarna som får den trötta vinterkroppen att spritta till igen.

Ha den gladaste av alla påskar önskar alla på Matmagasinets redaktion. Och god läsning förstås!

Vinn en bok!

Vinn boken Läkarens guide till den naturliga supermaten

 

(0)Fler recept här


GL

Recept markerade med G och L är antingen naturligt glutenfria och/eller laktosfria, eller kan enkelt bli det genom att ingredienser märkta med G och L byts ut mot gluten- och laktosfria alternativ.Annons


Köp boken Härlig sommarmat


Annons

Matmagasinet gillar

Laddar