Annons

Annons

Matmagasinets nummer 11 är här!

I det här numret finns precis allt för julen.

Nu har det gått och blivit riktigt mörkt och kallt på många håll. Det är tid för mys, tända ljus och en värmande brasa, för dem som har möjlighet till det. Redan nu börjas det planeras och tänkas till inför mångas favorithögtid, julen.

Annons

I Matmagasinets nummer 11, julspecial, finner du precis allt och lite till för julens alla festligheter.

Årets stora julbord med alla klassiska recept och några nya, spännande. Vill du bjuda vegetarianerna i sällskapet på festliga julsmaker så finner du jul i vegoskrud för inspiration och idéer till ett grönare julfirande.

Gilla Matmagasinet på Facebook

Stjärnkocken Tareq Taylor lagar läcker julmat på sitt vis tillsammans med dottern Ellen och delar med sig av sina bästa knep för hur man förnyar julbordet utan att ta bort det traditionella.

Är det inte svårt att veta vad man ska dricka till maten ibland? På sida 29 hittar du en hel sida med tips om allt möjligt gott i glaset till julmaten.

Juletid=baktid! I det här fullspäckade nummer hittar du fina småkakor med en liten extra jultouch, diverse julbak med saffran, ett stort godis & julbak med allt möjligt sött och gott till helgerna.

Sist men inte minst, årets pepparkakshus kommer i form av ett sagoslott!

Glöm för all del inte bort att njuta lite av höstens vackra dagar, färger och säsongsvaror trots mörker, regn och rusk.

Alla på redaktionen uppmanar eder alla till att njuta och ta till vara på myset!

 

 

 

(0)Fler recept här


GL

Recept markerade med G och L är antingen naturligt glutenfria och/eller laktosfria, eller kan enkelt bli det genom att ingredienser märkta med G och L byts ut mot gluten- och laktosfria alternativ.Annons


Köp boken Härlig sommarmat


Annons

Matmagasinet gillar

Laddar