Annons

Annons

Matmagasinet nummer 1 är här!

Lagom efter helgerna kommer ett piggt januarinummer av Matmagasinet – fylld med inspiration för ett gott nytt år.

NYMAT1601

(Mat)året 2015 är lämnat bakom och ett spännande 2016 står framför oss. Allt kan hända!

På redaktionen längtar vi extra mycket efter fräsch mat med mycket grönsaker och smaker så här års, inte minst för att öka orken! Vi tror att det är fler än vi som tänker så och har därför proppat tidningen full med recept med lite mindre och bättre kött och fisk, men med desto mer fibrer, vitaminer och mineraler. Faktum är att det finns en hel tvåveckorsmeny klar för er, där de flesta av rätterna dessutom går utmärkt att ta med i matlådan.

Annons

Med lite mer fokus på vardagen igen har vi också laddat upp med goda och värmande soppor, enkla nya rätter med falukorv och en riktigt bra budgetvecka. För en riktig kickstart på dagen visar Maximillian Lundin hur man fixar en vegansk frukost med chiagröt, smoothie och en supergod auberginepastej att breda på mackan, och när fredagen äntligen är här kan vi varmt rekommendera att testa Jens Linders fredagsmys – nudelsoppa som man äter den i Sydkorea.

Sist men inte minst hoppas vi på en och annan trevlig fest även i januari. Därför hittar du en både lättlagad och plånboksvänlig italiensk trerätters hos oss. Smaklig måltid!

 

Enkla vardagsrecept

Grönkålssoppa med mandelkrisp

Piperade

Sallad med avokado och grapefrukt

 

Läs också

(46)


Fler recept här


GL

Recept markerade med G och L är antingen naturligt glutenfria och/eller laktosfria, eller kan enkelt bli det genom att ingredienser märkta med G och L byts ut mot gluten- och laktosfria alternativ.Annons


Köp boken Härlig sommarmat


Annons

Matmagasinet gillar

Laddar