ANNONS

Följ med Maud Onnermark till Italien

Följ med Maud på en gastronomisk tur till Parma, Bologna och Gardasjön den 27–30 augusti.  Det blir mängder av god mat, vinprovningar och intressanta och matiga studiebesök. Allt detta ingår i priset: 11 800 kr för prenumeranter.

Antalet platser är begransat och först till kvarn gäller.

  • Flyg t/r Stockholm-Milano
  • Buss med chaufför för transfer t/r flygplats och utflykter
  • 3 övernattningar i dubbelrum inkl frukost på hotell
  • 3 middagar och 2 luncher inkl dryck
  • Diverse provsmakningar
  • Vinprovning
  • Stadspromenad i Parma och Bologna
  • Besök på FICO Eataly
  • Matmagasinets chefredaktör Maud Onnermark är ciceron på resan
  • Svensk reseledare under vistelsen
  • Tillägg enkelrum 1 100 SEK
  • Flyg Köpenhamn och Göteborg på förfrågan
  • För  bokning och mer info kontakta [email protected] eller ring 08-717 90 70.

Mer info och dagsprogram hittar du här.

(13)



Fler recept här


GL

Recept markerade med G och L är antingen naturligt glutenfria och/eller laktosfria, eller kan enkelt bli det genom att ingredienser märkta med G och L byts ut mot gluten- och laktosfria alternativ.





Köp boken Härlig sommarmat



Matmagasinet gillar

Laddar