Annons

Annons

Fina färsbiffar med krämig potatissallad

Färsbiffar går alltid hem, och här blir de extra goda tillsammans med en krämig potatissallad. Snabb vardagsmat som de flesta gillar!

Recept: All over press

Recept och foto: All over press

Köttfärsbiffar med potatissallad

GL
2 portioner
Tid: 20 minuter

300 g blandfärs
½ tsk salt
1 krm nymald peppar
1 tsk olivolja

Potatissallad
250 g potatis, kokt och skalad
8 rädisor
1 knippe gräslök
1 dl turkisk yoghurt L
1 msk majonnäs L
1 tsk dijonsenap
2 krm salt
nymald svartpeppar

Annons

Tillbehör
späda salladsblad

Gör så här
1. Potatissallad: Skär potatisen i mindre bitar. Skiva rädisorna och skär gräslöken fint.
2. Blanda yoghurt, majonnäs, dijonsenap, salt och peppar. Rör ner potatisen, rädisorna och det mesta av gräslöken. Smaka av om det behövs med mer salt och peppar.
3. Blanda färsen med salt och peppar. Forma 4 biffar och stek dem i olja några minuter på var sida tills de är genomstekta. Servera med potatissalladen.

Så slipper du hacka grönsaker – någonsin igen!

Det supersmarta köksverktyget multihackaren löser alla problem du har med att hacka och skära frukt och grönsaker!

Läs mer om den smarta köksprylen här och få ett fint erbjudande på en egen!

Gilla Matmagasinet på Facebook

Så slipper du hacka grönsaker – någonsin igen!

Det supersmarta köksverktyget multihackaren löser alla problem du har med att hacka och skära frukt och grönsaker!

Läs mer om den smarta köksprylen här och få ett fint erbjudande på en egen!

Fler goda färsrätter

Snabba köttbullar

Färsfyllda paprikor

Jättebiff med gremolata

 

(12)


Fler recept här


GL

Recept markerade med G och L är antingen naturligt glutenfria och/eller laktosfria, eller kan enkelt bli det genom att ingredienser märkta med G och L byts ut mot gluten- och laktosfria alternativ.



Annons


Köp boken Härlig sommarmat


Annons

Matmagasinet gillar

Laddar