Annons

Annons

En god tomatröra på fem minuter

Den här tomatröran är god på en bit bröd. Tillsammans blir det ett gott tilltugg, varför inte på ett mingel?

Foto: Ulrika Pousette

Tomatröra med parmesanost

G L
4 portioner
Tid: 5 minuter

1 påse färsk spenat, 70 g
30 g rucolasallad
100 g parmesan i bit
2 dl färdig tomatsås
flingsalt och nymald svartpeppar
1 msk olivolja

Annons

Gör så här
1. Grovhacka spenat och rucolasallad och lägg i en bunke.

2. Riv parmesanosten grovt och blanda den med salladen. Tillsätt tomatsås och rör om. Smaka av med salt och peppar. Ringla över olivoljan strax före servering.

 

(7)


Fler recept här


GL

Recept markerade med G och L är antingen naturligt glutenfria och/eller laktosfria, eller kan enkelt bli det genom att ingredienser märkta med G och L byts ut mot gluten- och laktosfria alternativ.



Annons


Köp boken Härlig sommarmat


Annons

Matmagasinet gillar

Laddar