7 röda köksfavoriter

Rött är kärlekens färg, och för oss finns det inget som säger kärlek så som att laga mat till sig själv eller någon man älskar.

Annons från Matmagasinet shop

underlagg

1. Sagaform underlägg/surfplatthållare

Med detta underlägg, som även fungerar som hållare för surfplattor, blir inga ytor brända – och inga ingredienser missade. Bara placera din surfplatta i stället, och när det är dags att servera blir stället ett perfekt underlägg. Dessutom går det bra att diska i maskin.

2. Silikonkavel

Äntligen en kavel där inget fastnar. Oavsett om du bakar med deg, karamellfärg eller degvätska så fastnar inget på denna silikonkavel.

kokshanddukar

3. Sommarens vackraste kökshanddukar

Från skånska Kardelen kommer detta tvåpack kökshanddukar med härligt lekfulla och färgglada mönster. Ett måste i sommar.

4. Härliga kuddfodral

Dessa storblommiga kuddfodral, gjorda i quiltad bomull, passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet – eller varför inte i köket?

5. Röd duk

Det röda och vita paisleymönstret på denna duk är något dina vänner kommer minnas länge. Det tidlösa mönstret passar lika bra till fest som till vardag och används enkelt till både julbordet och kräftskivan.

6. Ovalt fat

Detta uppläggningsfat är så vackert att det kan användas som en prydnad för sig själv. Men ännu bättre blir det om man fyller det med delikata bakverk eller goda frukter. Precis som duken ovan är fatet lika väl anpassat för jul som kräftskiva.

7. Silikonformar

Silikonformar som funkar lika bra till bakverk i en 250°C varm ugn som till nedfrysta resten i -50°C. Mångsidiga, lätta att lägga undan, och enkla att diska.

(0)Fler recept här


GL

Recept markerade med G och L är antingen naturligt glutenfria och/eller laktosfria, eller kan enkelt bli det genom att ingredienser märkta med G och L byts ut mot gluten- och laktosfria alternativ.

Köp boken Härlig sommarmatMatmagasinet gillar

Laddar