Annons

Annons

5 röda favoriter till kräftskivan

Vi ÄLSKAR kräftskivor och minst lika viktigt som de goda skaldjuren är alla fina dekorationer. Här är fem snygga detaljer som lyfter stämningen på kräftskivan i år!

Annons från Matmagasinet shop

Vad vore väl kräftskivan utan härlig dekoration? Den givna färgen är RÖD och et kan helt enkelt inte bli för mycket av det goda!

Här har vi samlat fem favoriter till kräftskivan. Du hittar alla i vår shop till ett riktigt bra pris!

Annons

Beställ i dag så kan du vara säker på att du har dina saker i tid – vi har bara tre dagars leveranstid!

5 snygga saker som lyfter kräftskivan

1. Klassisk Höganäs-skål

Den här vackra skålen i stengods rymmer 2,5 liter och håller maten varm riktigt länge. Skålen är formgiven av Designgruppen Front och tål både maskindisk och mikrovågsugn.

Läs mer och beställ en egen här

2. En röd lättskött duk

En röd duk är ett måste på kräftskivan! Den här härliga varianten i klassiskt paisley-mönster med varma röda toner passar lika bra hela året, men kanske lite extra bra på kräftskivan.

Materialet är en blandning av bomull och polyester som superlätt att sköta!

Läs mer och beställ direkt från oss! 

3. Mannerström-grytan

Den snygga ovala grytan i pressgjuten aluminium väger i princip ingenting och är helt perfekt för att koka kräftor! Mannerström är en garant för kvalitet och grytan blir en favorit i köket under många år framöver.

Grytan passar alla spisar och går även bra att ha i ugnen upp till 240 grader.

Läs mer och beställ här 

4. Det snygga uppläggningsfatet

Det här vackra uppläggningsfatet är helt perfekt för att servera kräftor på! Fatet mäter hela 30 x 40 centimeter, är gjort i keramik och en otroligt vacker röd färg som passar lika bra på kräftskivan som på julbordet.

Läs mer och beställ ett eget fat här!

5. En praktisk brödpåse- och korg!

Ett gott bröd hör kräftskivan till! I den här multifunktionella brödpåsen från Stelton förvarar och serverar du brödet på snyggast tänkbara sätt!

Brödpåsen är designad av Klaus Rath och har inlagda magneter så att brödet håller sig färskt och sprött länge.

Läs mer och beställ här

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop. Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.

(0)Fler recept här


GL

Recept markerade med G och L är antingen naturligt glutenfria och/eller laktosfria, eller kan enkelt bli det genom att ingredienser märkta med G och L byts ut mot gluten- och laktosfria alternativ.Annons


Köp boken Härlig sommarmat


Annons

Matmagasinet gillar

Laddar