Annons
Annons

Här publiceras dagligen vinnarna i Matmagasinets julkalender.

1 december: Marina Karlsson, Viskafors
Rätt svar
: Robinia

2 december: Karin Melin, Järfälla
Rätt svar
: H2CO3

3 december:
Jasmina Evaldsson, Kungshamn
Malin Sundin, Stockholm
Dan Wahlstrand, Mölltorp
Rätt svar
: Hans och Greta

4 december: Birgitta Nivala, Kungsör
Rätt svar: Drömmar

5 december:
Eva Åsell, Växjö
Rätt svar: Apa

6 december:
Stella Skoog, Höllviken
Rätt svar: Arvika och Grums

7 december:
Cornelia Fredriksson, Kiruna
Rätt svar: Coop

8 december: 
Inga-Lena Hellström, Halmstad
Rätt svar: Ost och skinka (eller fläsk)

9 december:
Stina Smedh, Skellefteå
Rätt svar: Rödbetor

10 december:
Tommy Ax, Karlskrona
Rätt svar: Solna

11 december:
Jill Heikkinen, Bromma
Rätt svar: Go´kväll i SVT

12 december: 
Sven-Inge Andersson, Åhus
Rätt svar: PA & Co

13 december:
Ajla Topic, Höör
Rätt svar: Shireen Selfelt

14 december:
Charlotte Wighammar, Visby
Sofia Lundberg, Göteborg
Maud Davidsson, Växjö
Nikolas Meriä, Valbo
Helena Wellershaus, Lund
Rätt svar: Biff Wellington

15 december:
Sylvia Lundqvist, Piteå
Rätt svar: 1990

16 december:
Emelie Erlandsson, Enebyberg
Rätt svar: Bergamott

17 december:
Maria Strandberg, Bonässund
Rätt svar: Färjestaden

18 december:
Jonas Randeblad, Asarum
Rätt svar: Pizzeria Piazza Opera

19 december:
Linda Linde, Alafors
Rätt svar: Danmark

20 december:
Jenny Åberg, Svedala
Rätt svar: Dekantering

21 december: 
Katarina Strömberg, Träslövsläge
Rätt svar: Komjölk

22 december:
Margaretha Wikström, Gällivare
Rätt svar: Béchamel, hollandaise, velouté, espagnole (brun grundsås) och tomatsås

23 december:
Elin Lindgren, Klippan
Rätt svar: Malmö

24 december:
Anna Johansson, Sävedalen
Rätt svar: Guld, rökelse och myrra

 

 


Hitta din rätt

Köp boken Härlig sommarmat


GL

Recept markerade med G och L är antingen naturligt glutenfria och/eller laktosfria, eller kan enkelt bli det genom att ingredienser märkta med G och L byts ut mot gluten- och laktosfria alternativ.



Annons