Annons

Annons

Supergoda löjromsägg

Löjrom och ägg är både supergott och vackert. Servera gärna med en klick rysk yoghurt.

Recept: Maud Onnermark Foto: Carin Pålsson

Löjromsägg

GL
8 ägghalvor
Tid: 10 minuter

4  ägg
ärtskott
100 g löjrom, gärna Kalixlöjrom eller annan löjrom
2 msk finhackad rödlök

Tillbehör
Rysk yoghurt L

Gör så här
1. Koka äggen cirka 6 minuter. Låt de svalna och halvera dem.
2. Lägg upp ärtskott på ett fat och sedan ägghalvorna. Toppa med löjrom och lite finhackad rödlök.

Fler tips på goda tilltugg:

Laxsnittar

Annons

Filodegskorgar med getost

Spröda sesamkex med lax

Crostini med räkor och ricottakräm

Löjromscrostini

 

Läs också

(10)


Fler recept här


GL

Recept markerade med G och L är antingen naturligt glutenfria och/eller laktosfria, eller kan enkelt bli det genom att ingredienser märkta med G och L byts ut mot gluten- och laktosfria alternativ.



Annons


Köp boken Härlig sommarmat


Annons

Matmagasinet gillar

Laddar