Annons

Annons

Så här gör du vår palsternackspasta

Sugen på att göra palsternackspastan i vårt senaste nummer? Se här hur du får till den rätta olivbladsformen.

I Matmagasinet nr 1 2015 finns många vegetariska och veganska recept. Ett av dem är palsternackspasta med tomatsås och solrostopping. Pastan liknar gnocchi, men i stället för potatis innehåller den palsternacka, och i stället för små gnocchi är den formad som olivblad med en liten fördjupning.

Annons

I den här lilla filmen visar kocken Maximillian Lundin den rätta ”knycken” för att få till fördjupningen, som gör hela skillnaden när det gäller att få med såsen i tuggan. Sätt i gång och öva!

 

Läs också

(3)


Fler recept här


GL

Recept markerade med G och L är antingen naturligt glutenfria och/eller laktosfria, eller kan enkelt bli det genom att ingredienser märkta med G och L byts ut mot gluten- och laktosfria alternativ.



Annons


Köp boken Härlig sommarmat


Annons

Matmagasinet gillar

Laddar