Annons

Annons

Laga Mauds lättlagade nyårsmeny!

Bjud på en glittrande nyårsmiddag med festlig mat som både är lätt att laga och kan förberedas, så att bara det sista återstår när gästerna kommer.

 

Foto: Ulrika Pousette

Foto: Ulrika Pousette

Maud bjuder på festlig lättlagad nyårsmiddag! Champagne och löjrom inleder festen. Sedan blir det pilgrimsmusslor till förrätt och läcker viltfilé med goda tillbehör till varmrätt. Som avslutning en sagolikt god chokladdessert.

Annons

Klicka på rubrikerna under bilderna för att komma vidare till recepten. Gott nytt år!

 

Foto: Ulrika Pousette

Foto: Ulrika Pousette

Löjromscrostini

 

Foto: Ulrika Pousette

Foto: Ulrika Pousette

Smörstekta pilgrimsmusslor med skinksegel

 

Foto: Ulrika Pousette

Foto: Ulrika Pousette

Hjortfilé med madeirasås, potatisterrin och lingonpuck

 

Foto: Ulrika Pousette

Foto: Ulrika Pousette

Krispiga flarn med chokladtryffel

 

Läs också

(10)


Fler recept här


GL

Recept markerade med G och L är antingen naturligt glutenfria och/eller laktosfria, eller kan enkelt bli det genom att ingredienser märkta med G och L byts ut mot gluten- och laktosfria alternativ.



Annons


Köp boken Härlig sommarmat


Annons

Matmagasinet gillar

Laddar