Annons

Annons

Marängspöken

Använd din fantasi och gör spöken, ben eller dödskallar. Dekorera med choklad, kristyr eller godis.

Av: Dan Sukker

Av: Dan Sukker

Marängspöken

GL
Tid: 10 minuter + tid i ugn

6 äggvitor
3 dl strösocker
1 krm salt

Garnering
mörk choklad L

Gör så här
1. Vispa äggvitorna till fast skum med elvisp på mellanhastighet. Tillsätt salt och socker och fortsätt vispa på högsta hastighet tills smeten är blank.
2.Lägg i spritspåse och spritsa ut toppar till spöken. Grädda mitt i ugnen på 125° i drygt 1 timme. Ställ på galler.
3.Dekorera med smält choklad.

Annons
Gilla Matmagasinet på Facebook

Baka mer till Halloween:
Halloweenmuffins
Ögontryfflar
Monstermuffins

 

Läs också

(1)


Fler recept här


GL

Recept markerade med G och L är antingen naturligt glutenfria och/eller laktosfria, eller kan enkelt bli det genom att ingredienser märkta med G och L byts ut mot gluten- och laktosfria alternativ.



Annons


Köp boken Härlig sommarmat


Annons

Matmagasinet gillar

Laddar