Annons

Annons

Lyxsnittar på enklaste vis: Mauds löjromscrostini

Enklare än så här blir det inte att fixa en riktigt festlig start på kvällen!

Recept: Maud Onnermark Foto: Ulrika Pousette

Löjromscrostini

20 stycken
Tid: 10 minuter

20 crostini, t ex Zeta L
ca 100 g philadelphiaost L
150 g löjrom
½ dl finskuren gräslök
nymald svartpeppar

Gör så här
1. Bred philadelphiaost på crostini.
2. Lägg på löjrom, toppa med fint skuren gräslök och vrid till sist över svartpeppar.

Mer läcker plockmat:

Fest i helgen? Bjud på Mauds lyxiga snittar!

Annons

Crostini med räkor och ricottakräm

Snittar med älg och pepparrot

 

Läs också

(0)


Fler recept här


GL

Recept markerade med G och L är antingen naturligt glutenfria och/eller laktosfria, eller kan enkelt bli det genom att ingredienser märkta med G och L byts ut mot gluten- och laktosfria alternativ.



Annons


Köp boken Härlig sommarmat


Annons

Matmagasinet gillar

Laddar