Annons

Annons

Haricots verts-pommes

Haricots verts-pommes frites kan ersätta stekt potatis och vanliga pommes frites. De är mycket goda till biff och bearnaisesås, men också till kyckling och köttbullar.

Foto: All Over Press

Recept och foto: All Over Press

Haricots verts-pommes

G L

4 portioner
Tid: 25 minuter

750 g haricots verts
olivolja
flingsalt

Gör så här
1. Sätt ugnen på 225°. Häll ut påsen med haricots verts i en stor skål. Vänd dem med lite olivolja och strö över flingsalt.
2. Fördela haricots vertsen jämnt på en plåt med bakplåtspapper och baka dem mitt i ugnen 20–25 minuter tills de är spröda och lite mörka i ändarna. Håll ett öga på dem under tiden så att de inte blir för mörka. Strö eventuellt över lite extra flingsalt strax före servering.

Fler goda tillbehör

Blomkålsris

Annons

Squashspaghetti

Läs också

(0)


Fler recept här


GL

Recept markerade med G och L är antingen naturligt glutenfria och/eller laktosfria, eller kan enkelt bli det genom att ingredienser märkta med G och L byts ut mot gluten- och laktosfria alternativ.


Annons


Köp boken Härlig sommarmat


Annons

Matmagasinet gillar

Laddar