Annons

Annons

Fyll bagels med salami och ädelost!

Med hembakade bagels blir det godast, men de kan givetvis ersättas med köpta.

Recept: Marie Tegnér
Foto: Katja Kristoferson

Bagels med ädelost och salami

2 portioner
Tid: 15 minuter

50 g fetaost
30 g ädelost
2 msk matlagningsyoghurt
2 bagels
salladsblad
2 skivade tomater
några kvistar färsk basilika
8 skivor salami, ca 40 g

Annons

Tillbehör
blandad sallad

Gör så här
1. Mosa ihop fetaost, ädelost och yoghurt till en smidig röra.
2. Dela bröden och fördela röran på snittytorna.
3. Täck bottnarna med salladsblad. Lägg på tomater, basilika och salami och lägg på locket. Servera med en blandad sallad.

 

Fler goda mackor:

Matiga mackor med köttfärslimpa

Bästa utflyktsmackan med rostbiff

 lagar du vinnarmackan i Mack-SM

 

Läs också

(15)


Fler recept här


GL

Recept markerade med G och L är antingen naturligt glutenfria och/eller laktosfria, eller kan enkelt bli det genom att ingredienser märkta med G och L byts ut mot gluten- och laktosfria alternativ.


Annons


Köp boken Härlig sommarmat


Annons

Matmagasinet gillar

Laddar